Jouw upperhair WORKSHOP IN 4 EENVOUDIGE STAPPEN

1 - KIES EEN DATUM

Neem je agenda bij de hand en kijk wanneer het organiseren van je eigen UPPERHAIR het beste zou passen. Je kan best alvast drie verschillende dagen kiezen. Zo kan de kapselcoach metéén aangeven welke dagen nog vrij zijn en wordt de afspraak snel vastgelegd.

2 - vraag je upperhair party aan via DIT formulier

Vul het formulier volledig in en klik op verzenden. Je aanvraag wordt automatisch naar de kapselcoach gestuurd. Hij zal je dan zo snel mogelijk contacteren om de datum te bevestigen.

3 - NODIG DEELNEMERS UIT

Voor een geslaagde workshop hebben we minimum 8 en maximum 12 deelnemers nodig. Lukt het niet om voldoende deelnemers te verzamelen? Laat het ons zeker weten. De datum verplaatsen kan misschien een oplossing zijn.

4 - De kapselcoach is onderweg!

Om de kapselcoach voldoende tijd te geven om je kapsel helemaal in de plooi te krijgen, was je best je haar net voor hij toekomt. Hou het vochtig in een handdoek. Beloofd, voor je gasten toekomen zal je er piekfijn uitzien! Voorzien voor je gasten ook een natje en een droogje en zet alles klaar rond een tafel. En laat je nu maar onderdompelen in de wereld van UPPERHAIR!

GET IN TOUCH:

Tel: 0488 22 44 21

Email: info@upperhair.be

 Frankrijklei 62 bus 502 • 2000 Antwerpen

© 2019 Upperhair. All rights reserved.

CONTACT US: